Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Hartverwarmende Ali B Vrienden Tour voor ouderen

Written by on 28 april 2020

In Almere Muziekwijk heeft Ali B met zijn optreden voor een uitbundige sfeer onder de bewoners gezorgd. Even weg uit de dagelijkse routine, heeft dit mini-optreden voor een grote lach op de gezichten gezorgd op Koningsdag 2020. Dat was precies de insteek van ‘De Ali B Vrienden Tour’.

Optreden

Het optreden vond plaats op het voorplein van woonzorgcentrum ‘De Rotonde’. “Ik heb gezworen dat ik me na de bloemenactie voor deze mensen wil blijven inzetten en iedere kans zal aangrijpen om met een kleinigheidje toch de aandacht te geven die deze mensen zo verdienen, in ieder geval totdat ik zelf die leeftijd heb bereikt”, vertelt Ali B. “Dit is het mooiste optreden dat ik ooit heb gegeven. Echt waar!”.

Ook de bewoners genoten van het optreden: “We hebben…………..[Lees meer op 1almere.nl]

Hartverwarmende Ali B Vrienden Tour voor ouderen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *