Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

LIVE: ”Steeds weer draag ik vrucht”

Written by on 26 april 2020

Vandaag vertelt Mark Zeldenrust van Christelijke kerkgemeente De Wegwijzer over de gelijkenis van de zaaier. “Hoe is de kwaliteit van de grond in jouw leven? Kan het zaad groeien? Houd vol om te zaaien. In de omstandigheden maar ook als de grond slecht is. Blijf zaaien”.

Vanwege het coronavirus en de extra maatregelen door de overheid worden veel kerkdiensten gecanceld. Toch zijn er wel kerkdiensten: online via het internet. Christelijke Kerkgemeente De Wegwijzer zendt vandaag opnieuw een online kerkdienst uit. De dienst begint om 10.00 uur. Bekijk de dienst hieronder LIVE.

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Foto

Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *