Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Current show

Easy Weekend

09:00 13:00

Background

”Juist nu is het belangrijk dat we de cultuursector blijven steunen”

Written by on 24 april 2020

Cultuurfonds Almere en Gemeente Almere trekken samen op om te inventariseren welke maatregelen nodig zijn om de Almeerse cultuursector te ondersteunen in het kader van de coronacrisis. Eén van de nieuwe maatregelen is dat Cultuurfonds Almere per direct budget beschikbaar heeft gesteld voor culturele initiatieven die een direct gevolg zijn van of reageren op de Coronacrisis. Cultuurmakers kunnen een bijdrage van Cultuurfonds Almere ontvangen met een versnelde procedure en versoepelde voorwaarden.

Makers denken mee

De gemeente en Cultuurfonds Almere zijn sinds het begin van de crisis bezig met het inventariseren van de gevolgen voor de cultuursector. “We hebben veel input gekregen vanuit de makers en we willen hen enorm bedanken voor het inzichtelijk maken van wat er speelt,” aldus wethouder Cultuur Hilde van Garderen. “Deze input helpt ons om…………….[Lees verder bij 1Almere.nl]

”Juist nu is het belangrijk dat we de cultuursector blijven steunen”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *