Huidig liedje

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Current show

Easy Weekend

13:00 17:00

Background

Dreigend tekort van 76 miljoen euro voor Almeerse begroting

Written by on 24 april 2020

Wethouder van financiën Julius Lindenbergh heeft vanmiddag de Perspectiefnota 2021 gepresenteerd. Daaruit blijkt dat de gemeentelijke begroting tot en met 2024 geconfronteerd wordt met een tekort van maar liefst 76 miljoen euro.

Fors tekort

Het forse tekort ontstaat door extra uitgaven van de gemeente. Zo wordt er veel uitgegeven aan de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de jeugdzorg. Ook zijn er minder inkomsten voor de gemeente. “Minder toeristenbelasting, reclamebelasting, onroerende zaakbelasting, minder parkeeropbrengsten, minder opbrengsten uit evenementen, problemen bij de verhuur van commercieel vastgoed en minder inkomsten uit paspoorten en rijbewijzen”, aldus de wethouder.

Het college wil……..[Lees verder op 1almere.nl]

Dreigend tekort van 76 miljoen euro voor Almeerse begroting

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *