Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Twee aanhoudingen na schietpartij Markerkant Almere

Written by on 23 april 2020

De politie heeft twee mannen aangehouden in verband met de schietpartij op 15 februari op het Markerkant in Almere. Het betreft een 22-jarige man uit Almere en een 26-jarige Amsterdammer. De politie maakte het nieuws bekend in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Schietpartij feest

“Op vrijdagavond 14 februari vond een besloten feest plaats met zo’n 150 bezoekers in een zaaltje op het bedrijventerrein”, schrijft de politie. “Buiten op de parkeerplaats ontstond rond 1:30 uur ‘s nachts een ruzie die escaleerde in een schietpartij. Een 35-jarige Almeerder raakte………….[Lees verder bij 1almere.nl]

Twee aanhoudingen na schietpartij Markerkant Almere


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *