Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Bouw Weerwaterbrug start in juni

Written by on 23 april 2020

Vanaf juni start de gemeente met de bouw van de Weerwaterbrug. Dat meldt de gemeente Almere op haar website. “De brug is een volgende mijlpaal in de aanleg van het Rondje Weerwater, de recreatieve track rond het Weerwater die tot 2026 in fases wordt aangelegd”, aldus de gemeente.

Werkplaats

“Voor de bouw in juni start worden werkterreinen ingericht. De werkterreinen op het Floriadeterrein en op het grasveld naast bedrijventerrein Veluwsekant West worden vanaf begin mei ingericht. Het werkterrein op het Lumièrestrand wordt……………..[Lees verder op 1almere.nl]

Foto

Door: Gemeente Almere.

Bouw Weerwaterbrug start in juni


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *