Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Politie zoekt pizzadieven in Almere

Written by on 20 april 2020

Op donderdagavond 16 april 2020 hebben in Almere twee jongemannen de bestelling van een maaltijdbezorger afhandig gemaakt. Dat meldt de politie online. Dat gebeurde omstreeks 22.00 uur in de Prozastraat. De politie is op zoek naar de twee dieven.

Flat

“De maaltijdvezorger reed die avond de Prozastraat in om daar bij een flat een bestelling af te leveren”, schrijft de politie. “Toen hij van zijn scooter was afgestapt en met enkele dozen klaar stond om………[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Politie zoekt pizzadieven in Almere


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *