Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Inspectie positief over Montessori Lyceum Flevoland

Written by on 20 april 2020

“Op het Montessori Lyceum Flevoland (MLF) is de leerling goed in beeld en krijgt hij ondersteuning waar nodig. Hier wordt voortdurend geëvalueerd en bijgestuurd. Reflectie zit in het DNA van de school”, concludeert de Inspectie van het Onderwijs. De inspectie bezocht de havo-afdeling van het MLF.

In orde

Het taalbeleid en de leskwaliteit werden beoordeeld evenals de examenresultaten, die boven de landelijke norm liggen. De inspectie geeft aan dat er een goede sfeer is op de school en dat de veiligheid dik in orde is. Het team van MLF is trots op het mooie inspectierapport, maar geeft ook de credits aan……………[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Inspectie positief over Montessori Lyceum Flevoland


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *