Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Woningcorporaties verschuiven focus naar nieuwbouw en duurzaamheid

Written by on 17 april 2020

De vraag naar sociale huurwoningen stijgt in de stad. Zo blijkt uit het woningbehoefteonderzoek van de gemeente. Daarom komen woningcorporaties, de huurdersorganisatie 3HO en de gemeente Almere met nieuwe afspraken. Bedoeling is dat de focus wordt verschoven naar nieuwbouw en duurzaamheid. Als de gemeenteraad de nieuwe woonvisie heeft vastgesteld, maken partijen verdere afspraken over het aantal nieuwe woningen.

Laag inkomen

“We gaan samen werken aan het uitvoeren van een programma”, vertelt wethouder Julius Lindenbergh van wonen. “Mensen met een laag inkomen krijgen zo meer kans om een woning te vinden. We zoeken locaties, maken plannen en houden de planning goed in de gaten”.

Afspraken

Huurdersorganisatie 3HO, de gemeente Almere en……………..[Lees verder bij 1almere.nl]

Lees het volledige artikel bij 1almere.nl:

Woningcorporaties verschuiven focus naar nieuwbouw en duurzaamheid


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *