Huidig liedje

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Current show

Non Stop

0:00 07:00

Background

Stichting InnerCircle start met succesvolle Paasvlogs

Written by on 16 april 2020

Met drie vlogs van 15 minuten, volledig samengesteld uit ingezonden filmpjes vanuit alle lagen van de Almeerse samenleving, heeft stichting InnerCircle een artistieke vorm van troost aan stadsgenoten in isolatie gestuurd.

1 oproep, 36 filmpjes

“De stichting ontving met 1 oproepje op Facebook in totaal 36 filmpjes. “Hiervan zijn 3 vlogs van 15 minuten gemaakt. Aan de spontane actie hebben onder anderen de Almeerse stadsbeiaardiers, Popkoor Binnenstebuiten en kunstenaars Runny Margarita, Jos Rosier en Stefan Damman meegewerkt”. “Bijzonder is dat niet alleen gezonde mensen elkaar sterktewensen en positieve boodschappen toegezonden hebben, maar ook mensen vanuit hun eigen isolatie berichten stuurden hoe je het toch nog even vol kunt houden”, zo meldt de stichting.

Ook Stichting Wensjes, de Schoor, het Leger des Heils………….[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Stichting InnerCircle start met succesvolle Paasvlogs

Foto

Screenshot uit de Paasvlog van InnerCircle op Eerste Paasdag.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *