Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Afvalstoffentarief vanaf 2021 omlaag voor eenpersoonshuishoudens

Written by on 16 april 2020

Vanaf 2021 betalen eenpersoonshuishoudens in Almere een lager afvalstoffentarief dan huishoudens met meer personen. Dat is een van de voorstellen die het college aan de gemeenteraad doet over een nieuw afvalinzamelsysteem in Almere.

Veranderingen

Vanaf 2021 krijgt Almere ook een nieuw afvalinzamelsysteem. “Een verandering van het afvalsysteem in Almere is nodig, omdat een deel van het materiaal zoals vuilniswagens en containers, verouderd is en vervangen of aangepast moet worden”, aldus de gemeente Almere. “Ook moet er ingespeeld kunnen worden op……………..[Lees verder op 1almere.nl]

Lees het volledige artikel op 1almere.nl:

Afvalstoffentarief vanaf 2021 omlaag voor eenpersoonshuishoudens


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *