Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Politie vaak gebeld vanwege overtreders coronamaatregelen

Written by on 13 april 2020

De politie in Almere wordt de laatste dagen vaak gebeld en gemaild door inwoners van de stad. De politie krijgt vaak het verzoek om op te treden tegen mensen die geen anderhalve meter afstand houden of met meer dan drie personen bij elkaar zijn. “Wij kunnen niet overal tegelijkertijd zijn”, zo meldt de politie nu. Daarom doet de politie een oproep aan inwoners.

Spreek mensen aan

“Heb je die mensen zelf al aangesproken?”, is vaak de wedervraag die de politie stelt aan bellers en mailers. “Want we moeten dit met elkaar doen. We zijn ook nog bezig met andere urgente zaken”. De politie roept daarom inwoners van Almere op om……………….

Lees verder op 1almere.nl

Politie vaak gebeld vanwege overtreders coronamaatregelen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *