Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Veiligheidsregio Flevoland: Blijf dit Paasweekend thuis; geen wegen preventief afgesloten

Written by on 10 april 2020

In het regionaal overleg met de burgemeesters van Flevoland is gisteren een aantal besluiten genomen vanwege het aankomende paasweekend. Dat meldt de Veiligheidsregio Flevoland. Er wordt vooral opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Er worden geen wegen preventief afgesloten, alleen wanneer daar aanleiding toe is.

Motorrijders

Er worden ook geen wegen afgesloten voor grote groepen motoren of wielrenners. Wel wordt er extra toezicht gehouden op bekende plekken waar veel groepen wielrenners of motorrijders bij elkaar komen. “Bij rustplaatsen wordt op zowel de 1,5 meter onderlinge afstand als……..[Lees verder bij 1Almere.nl]

Lees verder bij 1Almere:

Veiligheidsregio Flevoland: Blijf dit Paasweekend thuis; geen wegen preventief afgesloten


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *