Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Extra snelheidscontroles op Almeerse dreven

Written by on 9 april 2020

De politie ziet dat automobilisten de laatste tijd harder rijden op onder andere de Veluwedreef. Doordat het rustiger op straat is, lijken sommige autobestuurders een loopje te nemen met de snelheid. Toch roept de politie op om goed te letten op de snelheid. De politie controleert extra.

50 km/u

“Op de Veluwedreef is de maximale toegestane snelheid 50 km/uur. Maar er zijn toch mensen die ondanks de flitspalen daar veel te hard rijden”, schrijft de politie op Facebook. “We zien dat het in deze coronatijd rustiger is op straat, maar dat neemt niet weg dat we ons nog steeds aan de snelheid moeten houden. De Veluwedreef is geen snelweg, dus graag wat kalmer aan daar”.

Lees verder op 1almere.nl

Extra snelheidscontroles op Almeerse dreven


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *