Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Extra plekken opvang voor dak- en thuislozen

Written by on 9 april 2020

Er komt een extra tijdelijke opvanglocatie voor dak- en thuislozen om eventuele verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen. Dat meldt de gemeente Almere in een persbericht. “Deze locatie bestaat uit 45 ‘eenpersoonsunits’ die vanaf vandaag geplaatst worden aan de Wisselweg in Almere Stad”, schrijft de gemeente.

Naast woonwijk

Voor de opvang is er een voormalige parkeerplaats van een kantoorgebouw aangewezen. “Omwonenden zijn hierover per brief geïnformeerd en er is nader contact mogelijk met de gemeente en het Leger Des Heils gedurende deze tijdelijke opvang”, meldt de gemeente Almere.

Lees een uitgebreid artikel hierover op 1almere.nl

Extra plekken opvang voor dak- en thuislozen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *