Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Almeerse politie gaat strenger controleren op naleven coronamaatregelen

Written by on 9 april 2020

Het kan inmiddels niemand meer ontgaan zijn dat wij met zijn allen in strijd zijn tegen het coronavirus. In de strijd hiertegen zijn een aantal maatregelen ingesteld. Inmiddels zijn er sancties gesteld op het niet naleven hiervan. Zo kan onvoldoende afstand houden van elkaar (minimaal 1,5 meter) een boete van 400 euro per persoon opleveren.

Meer boetes

“In Almere merken wij op dat op vele hangplekken mensen de regels compleet aan hun laars lappen”, zo laat de politie weten. De politie gaat daarom strenger controleren. Dat betekent minder waarschuwingen en meer boetes.

Gisteravond was het effect daarvan merkbaar: ”Er zijn, in samenwerking met Handhaving Stadstoezicht Almere, 18 processen verbaal uitgeschreven van circa 400 euro aan personen op bekende hangplekken die zich niet aan de regelgeving hielden”.

Lees een uitgebreid artikel hierover op 1almere.nl

Almeerse politie gaat strenger controleren op naleven controlemaatregelen


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *