Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Ingezonden: ”Coronacrisis toont zwakte van dit economisch systeem”

Written by on 3 april 2020

Jerney Wijnand, secretaris bij de SP in Almere, heeft een brief ingezonden met haar kijk op het economisch systeem vandaag de dag. Deze tijd van crisis laat iedereen even stilstaan bij de tijd waarin we leven. Het is een tijd waarin we ook lessen kunnen trekken voor de toekomst. Bekijk op 1Almere.nl het opiniestuk van Jerney Wijnand.

Opiniestuk: ”Coronacrisis toont zwakte van dit economisch systeem”

”Op dit moment zitten we in een crisis van ongekende omvang door de uitbraak van het coronavirus. Iedereen ondervindt de gevolgen ervan. Jong en oud, gezond en ziek, werkgevers en werknemers. We leven allemaal met elkaar mee. Ook de overheid en onze eigen gemeente. Echter laat de huidige situatie juist zien hoe zwak ons economisch systeem is en wie bij economische neergang als eerste de dupe zijn. Daar moeten we nu iets aan doen en lering uit trekken.

Kwetsbaar

Enkele maanden geleden werd nog duidelijk dat er in Almere bezuinigd zou gaan worden op het welzijnsbudget.

De coronacrisis toont ons steeds meer hoe…..[Lees verder op de website van 1Almere]


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *