Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Almere City FC helpt met bezorging van medicijnen

Written by on 30 maart 2020

Almere City FC helpt Zorggroep Almere de komende tijd met de bezorging van medicijnen. “Door de uitbraak en snelle verspreiding van het coronavirus is de druk op zorgorganisaties flink toegenomen. Juist nu, in deze crisistijd, is het belangrijk om elkaar te vinden. Daarom steken ook de medewerkers van Almere City FC de handen uit de mouwen en gaan zij de komende periode assisteren bij het bezorgen van medicijnen”, meldt Zorggroep Almere online.

Hulp

Dagelijks gaan medewerkers van Almere City FC vanaf een centrale apotheek aan de Markerkant met de clubbusjes op pad voor het bezorgen van de medicijnen.

Beide organisaties kennen elkaar al langer van een eerder project: “Het maatschappelijke project ‘Alle routiniers verzamelen’. Dit is een gezamenlijke activiteit rondom thuiswedstrijden van Almere City FC, waarbij eenzame ouderen thuis worden opgehaald zodat zij de wedstrijden kunnen bijwonen”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *