Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Veel animo voor meeloopdag voor het onderwijs

Written by on 21 februari 2020

Op 27 februari 2020 zetten scholen in heel Flevoland hun deuren open voor mensen die willen ervaren hoe het is om voor de klas te staan. De organisatie van de dag heeft veel aanmeldingen gekregen. “We hebben bijna vierhonderd aanmeldingen gekregen en zijn hier heel blij mee”, aldus Flevowijs. Toch is het nog steeds mogelijk om je aan te melden.

Meelopen

Tijdens de meeloopdag kunnen geïnteresseerden meelopen met leerkrachten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. De meeloopdag vloeit voort uit het regionale “Actieplan aanpak lerarentekort” en wordt georganiseerd door het onderwijsverband Flevowijs, de overige betrokken onderwijsbesturen in de provincie en door de gemeenten Almere en Lelystad.

Geïnteresseerde inwoners uit Flevoland zijn van harte uitgenodigd om op 27 februari een dag(deel) mee te lopen op een van de deelnemende scholen. Denk daarbij aan het meekijken met de leerkracht in de klas, of zelf de handen uit de mouwen steken en meedraaien met het programma. Zowel in Lelystad als in Almere eindigt de dag voor de deelnemers aan de meeloopdag met een gezamenlijke bijeenkomst. Hier kunnen zij met elkaar ervaringen van de dag uitwisselen en informatie krijgen over de opleidings- en loopbaanmogelijkheden in het onderwijs van de verschillende schoolbesturen en lerarenopleidingen.

Aanmelden

Aanmelden is nog steeds mogelijk. De organisaties hoopt op nog meer aanmeldingen. Meelopen op 27 februari 2020? Meld je dan aan via: www.flevowijs.nl/meeloopdag.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *