Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Meeloopdag op Almeerse scholen

Written by on 4 februari 2020

Op 27 februari 2020 zetten scholen in heel Flevoland hun deuren open voor mensen die willen ervaren hoe het is om voor de klas te staan. Ook scholen in Almere doen mee aan de meeloopdag.

Meeloopdag

Tijdens deze dag kunnen geïnteresseerden meelopen met leerkrachten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en speciaal onderwijs. De meeloopdag vloeit voort uit het regionale “Actieplan aanpak lerarentekort” en wordt georganiseerd door het onderwijsverband Flevowijs, de overige betrokken onderwijsbesturen in de provincie en door de gemeenten Almere en Lelystad.

Heel Flevoland

Geïnteresseerde inwoners uit Flevoland zijn van harte uitgenodigd om op 27 februari een dag(deel) mee te lopen op een van de deelnemende scholen. Denk daarbij aan het meekijken met de leerkracht in de klas, of zelf de handen uit de mouwen steken en meedraaien met het programma. Zowel in Lelystad als in Almere eindigt de dag voor de deelnemers aan de meeloopdag met een gezamenlijke bijeenkomst. Hier kunnen zij met elkaar ervaringen van de dag uitwisselen en informatie krijgen over de opleidings- en loopbaanmogelijkheden in het onderwijs van de verschillende schoolbesturen en lerarenopleidingen.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *