Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

Politieke Markt: Woningbouw Schelvisstraat

Written by on 30 januari 2020

Vandaag vindt de 576ste Politieke Markt plaats op het stadhuis. De Politieke Markt begint om 19.00 uur. Voor inwoners van de stad is het mogelijk om de Politieke Markt bij te wonen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken.

Woningbouw

Vanavond wordt er veel gesproken rondom de thema’s woningbouw en kamerbewoning. De VVD wil met de raad en het college in gesprek over de participatiemogelijkheden die zijn geboden bij een gepland nieuwbouwproject voor 35 seniorenwoningen in Waterwijk. De raad heeft een brief van omwonenden ontvangen met 120 handtekeningen, waarin zij hun teleurstelling uiten over het ontbreken van participatie.

Kamerbewoning mag niet leiden tot een slecht woon-leefklimaat van de omgeving. Daarom reguleren wij in de beleidsnota en het bestemmingsplan kamerbewoning en woningsplitsing. Het college heeft de beleidsnota Woningsplitsing en kamerbewoning vastgesteld en stelt de raad voor om in te stemmen met de uitgangspunten van het beleid. Het college stelt de raad hierbij ook voor om het Crisis- en herstelwet (Chw) bestemmingsplan Algemene regels woningsplitsing en kamerbewoning gewijzigd vast te stellen.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *