Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Politie: “Man en vrouw aangehouden met XTC en vuurwapen”

Written by on 16 januari 2020

De politie heeft in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 januari een man en een vrouw aangehouden langs de snelweg A6 in Almere. De verdachten, een 25-jarige man uit Lelystad en een 22-jarige vrouw uit Rotterdam, zijn aangehouden op verdenking van het bezit van harddrugs en een vuurwapen. Dat meldt de politie online.

Controle

Bij controle zagen medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid een auto rijden op de A6 met een kapotte rechter koplamp. “Bij de controle van de auto bleek dat ook de accu van de auto los stond. Voor deze twee verkeersovertredingen is een bekeuring uitgeschreven. Uit de auto kwam een sterke henneplucht en zagen agenten achter de bestuurdersstoel een klein zakje met vermoedelijk wiet liggen. Daarnaast enkele benodigdheden, zoals tips, die gebruikt worden bij het draaien van joints”, aldus de politie.

Vuurwapen

“De vrouwelijke verdachte bleek een zakje wiet bij zich te hebben”, zo schrijft de politie. “Bij het doorzoeken van de auto is een heuptas aangetroffen die zwaar aanvoelde. In de heuptas bleken niet alleen 113 XTC-pillen en twee weegschalen te zitten, maar ook een vuurwapen. Beide verdachten zijn hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De auto, de drugs en het vuurwapen zijn in beslag genomen”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *