Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Gelijkspel voor Almere City FC in Deventer

Written by on 13 januari 2020

Almere City FC heeft zondagmiddag de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gelijkspeeld. In Deventer werd het 1-1.

Wedstrijdverslag

In de eerste helft regende het kansen voor beide ploegen. De Eagles kregen grote kansen al kreeg Thomas Verheydt namens de Almeerders ook een grote kans om de voorsprong te openen. Pas in de tweede helft kwamen de doelpunten. Lang konden de Almeerders niet van de voorsprong genieten, want al snel scoorde Go Ahead Eagles de gelijkmaker.

Scoreverloop:
’73. James Efmorfidis (0-1)
’75. Adrian Edqvist (1-1)

Keuken Kampioen Divisie

Door het gelijke spel in Deventer is de ploeg van trainer Ole Tobiasen gezakt naar de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende vrijdag nemen de Almeerders het op tegen De Graafschap. De aftrap is om 20.00 uur en wordt gespeeld in het Yanmar Stadion.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *