Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Politie zoekt getuigen steekincident 15-jarige jongen

Written by on 11 januari 2020

De politie onderzoekt een steekincident van donderdagavond 9 januari in Almere waarbij een 15-jarig slachtoffer is gevallen. De politie is op zoek naar getuigen.

Oproep

De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er donderdagavond in de buurt van busstation Staatsliedenwijk in Almere is gebeurd. Waarom is dit gebeurd en wie waren erbij betrokken? Mogelijk zijn er mensen die de betrokkenen goed hebben gezien en die een signalement kunnen verstrekken. Iedereen die de politie meer kan vertellen, wordt dringend verzocht te bellen met 0900-8844. Tippen kan ook via het tipformulier op de website van de politie.

Steekincident

“Rond 17:35 werd in de omgeving van de bushalte van de Staatsliedenwijk een 15-jarige jongen neergestoken”, meldt de politie. “Vanaf de Regentesseweg is hij gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is met spoed op zoek naar getuigen van dit incident en hoopt dat omstanders belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *