Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

9 februari: AJSO Matineeconcert bij de Kunstlinie

Written by on 10 januari 2020

Het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) geeft op 9 februari een bijzonder matineeconcert. Het concert vindt plaats in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). “Het jaarlijkse Matineeconcert van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) belooft onder leiding van dirigent Hans Welle een middag vol muzikaal vermaak te worden”, zo laat de organisatie weten.

Wat is er te horen?

“Dit jaar delen onze Almeerse talenten het podium met het Groot Concertkoor Amsterdam. Het koor bestaat uit zo’n 80 leden en staat onder leiding van dirigent Enrique López-Cortón. U hoort onder andere muziek uit Beauty and the Beast (Be Our Guest), werk van componist John Williams uit Star Wars en Saving Private Ryan uit Hymn to the Fallen. Het orkest speelt ook werk van Bizet (Carmen suite) en filmmuziek van How to Train Your Dragon”.

Waar en wanneer?

Het concert vindt plaats op 9 februari om 14.30 uur. De toegangsprijs is 19,50 euro. Meer informatie is te vinden op de website van KAF.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *