Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Fractie Buyatui gaat verder als NIDA Almere

Written by on 7 januari 2020

Vanaf vandaag gaat de eenmansfractie van Hassan Buyatui verder als NIDA Almere.

NIDA

De door de Islam geïnspireerde partij Nida is van oorsprong Rotterdams en heeft ook een afdeling in Den Haag. De partij gaat zich richten op ‘lokale uitdagingen’ als extra beveiliging voor moskeeën en de Almeerse synagoge, bodycams voor alle Almeerse politieagenten en gratis parkeren bij het ziekenhuis. De nieuwe politieke partij Nida hoopt in 2022 op zeker drie zetels in de Almeerse gemeenteraad. “En zelfs vijf sluit ik niet uit”, aldus Hassan Buyatui van NIDA.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *