Huidig liedje

Current show

Current show

Background

IJspressi uitgeroepen tot onderneming van het jaar

Written by on 3 januari 2020

IJs- en espressobar IJspressi is de onderneming van het jaar 2020. Het bedrijf kreeg de titel tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Donderdagavond vond de nieuwjaarsreceptie plaats in een zaal van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF).

Gastvrij, bevlogen en passie

De jury heeft IJspressie gekozen, omdat het een gastvrije, bevlogen en passievolle onderneming is. “IJspressi is een visitekaartje voor de stad”, zo staat in het juryrapport. Volgens de jury zijn bedrijven als IJspressie belangrijk voor een stad als Almere.

Genomineerden

Cablepark VIEW Almere, IJspressi en Grote Sloep werden vorige maand genomineerd voor de prijs ‘Onderneming van het jaar 2020’. De criteria die door de jury worden gehanteerd voor toekenning van de prijs zijn onder andere het zien en benutten van marktkansen, inzet op innovatie en creativiteit, bedrijfsresultaten en betrokkenheid bij de stad. “De drie genomineerden bedrijven voldoen meer dan gemiddeld aan deze criteria”, aldus de jury.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *