Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Moskee organiseert vuurwerkafval opruimactie

Written by on 1 januari 2020

Leden van de Baitul Afiyat Moskee in Almere Poort organiseren vandaag een actie om vuurwerkafval op te ruimen. Na de jaarwisseling liggen de straten vol vuurwerk. De moskeegangers willen daar iets aan doen. Met 30 vrijwilligers ruimen zij de troep op in het centrum van Poort.

Geen vuurwerk

“Wij schieten zelf geen vuurwerk af”, zegt Abdulhaq Compier, vice-voorzitter van de moskee. “Liefdadigheid en gebed is onze taak”.

Andere acties

Eerder organiseerde de moskee andere liefdadigheidsacties. Dertig jongeren van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap gingen tijdens de eerste kerstdag op bezoek bij het zorgcentrum De Toonladder in Muziekwijk. Vrijdag serveerde de moskee een maaltijd in de dag en nachtopvang van de Leger des Heils.

Foto’s

Aangeleverd. Eerdere liefdadigheidsacties in beeld.

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *