Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Stelling: Overlast door vuurwerk?

Written by on 31 december 2019

Vanaf 18.00 uur is het toegestaan om vuurwerk af te steken. De politie controleert daar streng op. Toch is er al heel wat vuurwerk te zien en te horen. De één vindt het prachtig, de ander stoort zich eraan. Wat vind jij?

Geef je mening

Heb jij last van vuurwerk? Om wat voor overlast gaat het dan? Of moet er gewoon minder geklaagd worden? Geef je mening door op de poll te stemmen via 1almere.nl. Je kunt ook antwoorden toevoegen aan de poll. Laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

Vuurwerk afsteken

Agent Leon vertelt in een filmpje wanneer je vuurwerk mag afsteken zonder dat je per vuurpijl 100 euro moet betalen.

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *