Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Tribuut aan Pink Floyd afgelast door overlast riolering

Written by on 30 december 2019

‘Pink Floyd – The Wall 40 years’ is op het laatste moment afgelast vanwege overlast door de riolering in het gebouw van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Mogelijk hebben de problemen met de riolering te maken met de werkzaamheden aan het naastgelegen plein.

Blokkade

De riolering was geblokkeerd volgens een woordvoerder van KAF. Volgens de woordvoerder was het onmogelijk om het optreden door te laten gaan. Honderden bezoekers werden daarom naar huis gestuurd. Het concert wordt mogelijk verplaatst naar een andere datum.

Herstel

Inmiddels is de riolering weer in bedrijf. Toch zijn medewerkers uren bezig geweest met het opruimwerk.

Artikel geschreven door: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading