Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Zesde editie Wintercup van start gegaan

Written by on 29 december 2019

Het jaar 2019 wordt ook dit keer afgesloten met een Wintercup in Sporthal Waterwijk. De Wintercup is een vierdaags voetbaltoernooi. De club met het meeste aantal punten wordt de winnaar van het evenement. FC Almere, AS’80, SC Buitenboys, Forza Almere, Sporting Almere en ASC Waterwijk doen mee aan het toernooi.

Drukbezocht

“Wij zetten dit jaar een drukbezocht en spectaculair boardingtoernooi neer”, vertelt organisator Ferry Los. En drukbezocht wordt het toernooi zeker. “Ook door voetbalscouts op zoek naar talent”, zo vertelt Los aan de regionale omroep. “Gisteren was hier nog een Ajax-scout en we hebben ook scouts van andere clubs en voetbalscholen gezien in het verleden. Ik denk zeker dat er af en toe een talent wordt ontdekt.”

Programma

Het toernooi is nog tot en met vandaag te bezoeken in Sporthal Waterwijk. Vandaag wordt het winnende team bekend gemaakt.

Kijk voor het volledige programma, de dagen en tijden, sporten en andere informatie op de website van het evenement. Daar vind je ook een link naar de Facebookpagina.

Bron: 1Almere.nl.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *