Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

Almeerse SP-afdeling prominent aanwezig op landelijke partijcongres

Written by on 25 december 2019

Kortgeleden werd het landelijke partijcongres van de SP gehouden.  Tijdens dit congres werd de koers voor de komende jaren bepaald en werden er een nieuwe partijvoorzitter en bestuur gekozen. “Onze Almeerse afdeling was prominent aanwezig”, meldt David de Vreede, voorzitter van de Almeerse afdeling van de SP. “De nieuwe partijvoorzitter Jannie Visscher verwees in haar overwinningsspeech naar het goede werk dat afdeling Almere doet op het gebied van een gezond milieu. Ook mocht de voorzitter namens de afdeling het congres toespreken en onze Almeerse punten onder de aandacht brengen van het congres”.

Almere

Bekijk hier de volledige bijdrage namens de afdeling in Almere.

Nieuwsuur

Nieuwsuur zond zelfs een stukje uit van de Almeerse SP-bijdrage. Nul zetels bij de Europese verkiezingen. Vier verkiezingsnederlagen op een rij. Interne onrust. “Jannie Visscher als nieuwe leider de partij weer op de rit krijgen?”, zo vraagt de redactie van Nieuwsuur zich af.

Overwinningsspeech

Ook tijdens de Overwinningsspeech werd verwezen naar het werk van afdeling in Almere.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *