Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

VVV Almere verkoopt theatertickets van KAF

Written by on 9 december 2019

VVV Almere en KAF slaan de handen in een om mensen die gaan feestshoppen in Almere Centrum en nog op zoek zijn naar een origineel decembercadeau te helpen. VVV Almere gaat theatertickets verkopen van een selectie voorstellingen in KAF.

Voorstellingen

Het gaat om theatervoorstellingen van Pepijn Gunneweg, de Kerst Sing-a-Long van Theaterschool Almere, kerstballet The Sleeping Beauty, Superhelden van het Dierenrijk (7+), Comedyclub Almere, Kinky Boots, Woezel & Pip (3+), Dutch Eagles, Lenette van Dongen, Tineke Schouten, Sanne Wallis de Vries en de NITS. Deze voorstellingen zijn in de maanden december, januari en februari in KAF te zien. Wie vooraf geen keuze kan maken, kan bij VVV Almere ook terecht voor een Podium Cadeaukaart voor een voorstelling naar keuze in KAF.

VVV

VVV Almere is zeven dagen per geopend tijdens winkelopeningstijden en bevindt zich aan De Diagonaal 199 in Almere Centrum.

Foto

VVV Almere. Aangeleverd.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *