Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Handbalclub HAVAS ploetert seizoen door

Written by on 25 november 2019

Handbalclub HAVAS heeft het er maar moeilijk mee dit sportseizoen. De club speelt in de Eredivisie. Dat blijkt niet makkelijk. De ploeg van coach Sicco Timmermans staat met twee punten onderaan. Inmiddels heeft de club er twaalf duels op zitten.

DFS Arnhem

Dit weekend bleek tegenstander DFS Arnhem te sterk voor de Almeerders. De handbalclub verloor met 27-34.

Hoop

Er moeten nog tien wedstrijden worden gespeeld in de reguliere competitie. De club heeft nog hoop. Als de vorm van vorig jaar in de eerste divisie maar teruggevonden wordt. Het is voor HAVAS het eerste jaar in de eredivisie.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *