Huidig liedje

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Current show

In de Morgen Show

07:00 09:00

Background

1Moment: Van subsidie tot vuurwerk (de uitslag)

Written by on 15 november 2019

Vandaag zie je in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Moment het derde deel van de rubriek Straatpeil. Op deze vrijdag is er aandacht voor de uitslag van de stelling van de week. Ook zie je de headlines van het Almeerse nieuws in een moment.

Stelling van de week

[democracy id=”30″]

Minder subsidie

Onlangs werd de programmabegroting van de gemeente gepresenteerd. In de begroting is te zien waar de gemeente in 2020 in investeert en waarop bezuinigd moet worden. Opmerkelijk is dat de laatste jaren, stichtingen en verenigingen het financieel steeds moeilijker krijgen. Er worden minder of lagere subsidies verstrekt door de gemeente.

[LEES VERDER IN ONS ARTIKEL HIEROVER]


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *