Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Werkzaamheden in Kromslootpark gaan van start

Written by on 13 november 2019

De werkzaamheden in het Kromslootpark gaan van start. Er worden onder andere bruggen gesloopt, fietspaden vernieuwd en het water wordt uitgebaggerd. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind 2020. Tot februari 2020 is het park niet toegankelijk voor bezoekers.

Waterpeil

Door de werkzaamheden aan de A6 is het waterpeil in het gebied veranderd. Daarom is het belangrijk om verschillende waterpartijen uit te baggeren, meldt Staatsbosbeheer. Daarnaast worden de bruggen van hout vervangen voor stalen bruggen. “Zo gaan ze hopelijk wat langer mee”, zegt boswachter Rob Koetsier.

Dieren

Naar verwachting komen er ook dieren in het park. Er is een plan om schapen rond te laten lopen. Zij kunnen de berenklauw bestrijden.