Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Current show

Easy @ Work

09:00 13:00

Background

Twee nieuwe krokodillen in Almere Jungle

Written by on 13 november 2019

Dierenpark Almere Jungle heeft twee nieuwe bewoners mogen verwelkomen. Het gaat om de krokodillen Berend en Betsy. De krokodillen komen uit museum De Oude Aarde in Giethoorn. “De huidige eigenaren vonden dat de dieren, nu ze zo groot geworden zijn, een groter verblijf verdienen. Om die reden zijn ze naar ons verhuisd”, zo meldt Almere Jungle op Facebook.

Nog niet te zien

De twee krokodillen zijn nog niet te zien voor het publiek. “Op dit moment zijn wij bezig met de vergunning voor het toekomstige verblijf en zullen de dieren dus nog niet te zien zijn voor het publiek. Achter de schermen zijn ze er qua verblijf uiteraard al wel op vooruit gegaan”, zo schrijft Almere Jungle.