Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Politieke Markt: Van woningnood tot toeristenbelasting

Written by on 7 november 2019

Vandaag vindt de 568ste Politieke Markt plaats op het stadhuis. De Politieke Markt begint om 19.00 uur. Voor inwoners van de stad is het mogelijk om de Politieke Markt bij te wonen. Ook is het mogelijk om live mee te kijken.

Begroting 2020

Vandaag wordt er in de gemeenteraad opnieuw gesproken over de programmabegroting 2020. De partijen komen met tientallen moties. De moties gaan over de jeugdzorg, toeristenbelasting, bomenkap, woningnood, bezuinigingen en nog vele andere onderwerpen. In de agenda van de gemeente Almere is te zien welke moties er precies zijn ingediend.

Petitie

Vanavond wordt er een petitie aangeboden over het met spoed aanleggen van een fietspad op de Kievitsweg in Almere. “Op de Kievitsweg in Almere ontbreekt een fiets- en voetpad. Daardoor is de verkeerssituatie van fietsers en wandelaars, waaronder kinderen, levensgevaarlijk”, zegt Henny Jansen die de petitie startte.

Andere onderwerpen

Uiteraard worden er ook andere onderwerpen en thema’s besproken in de raad. Meer is te lezen in de agenda van de gemeente Almere.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *