Huidig liedje

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Current show

Non Stop

17:00 19:00

Background

Almere op scherp met VPRO Tegenlicht

Written by on 5 november 2019

Op woensdag 20 november 2019 komt VPRO Tegenlicht naar Almere. “De zeespiegel stijgt en de bodem zakt. Voor Almere is geanalyseerd dat als we niets doen belangrijke voorzieningen veel moeilijker bereikbaar zijn. Harold van Waveren (strategisch adviseur bij Rijkswaterstaat) beantwoordt de vraag hoe we hiermee praktisch mee om kunnen gaan”, aldus VPRO Tegenlicht.

Droge voeten

Houden we droge voeten in de toekomst? Op de website www.overstroomik.nl is te zien of we droge voeten houden. Het antwoord voor Almeerders laat zich raden. De avond vindt plaats op woensdag 20 november 2019 van 20.00 tot 21.30 uur in de bibliotheek van Almere Stad. Meer informatie is ook te vinden op de website van de bibliotheek.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *