Huidig liedje

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Current show

In de avond show

17:00 19:00

Background

10 november: FlevoBierFestival

Written by on 1 november 2019

Op 10 november 2019 vindt het FlevoBierFestival plaats bij Poppodium De Meester. “Het FlevoBierFestival kenmerkt zich in kwaliteit van bieren, gezellig in de ambiance van Poppodium de Meester waar gemoedelijke muziekbandjes het geheel omlijst. Met smakelijke, kwalitatief goed begeleidende hapjes”, aldus de organisatie van het festival.

Proeven

“Hier proef je het echte bier”, zegt Pint Flevoland en mede-organisator van het culinair festijn. “De brouwers zijn helder over de ingrediënten in hun bier. Ze vertellen graag waar het vandaan komt en wat erin zit. Zelfs de recepten delen ze.” Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven.

Waar en wanneer?

Zondag 10 november 2019 van 13.00 tot 18.00 uur. Poppodium De Meester aan de Rentmeesterstraat 2 0. Meer informatie vind je op de website van Pint Flevoland.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *