Huidig liedje

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Current show

Non Stop

00:00 07:00

Background

Uitkijkbrug bij Stichting AAP dicht voor bezoekers

Written by on 29 oktober 2019

Stadslandgoed de Kemphaan sluit de uitkijkbrug bij Stichting AAP voor bezoekers. Volgens de stichting is de brug, ook wel ‘De Vlonder’ genoemd, niet meer veilig. Het is onduidelijk wat er mankeert aan de brug.

Apeneilanden

De Kemphaan laat weten dat het rondje over het terrein nog altijd mogelijk is. Vanaf de brug konden bezoekers uitkijken op de apeneilanden van Stichting AAP. Bezoekers kunnen nu op een andere manier naar de apen kijken op het eiland.

Wanneer de brug vervangen wordt, is onbekend. De Kemphaan onderzoekt of dit in de toekomst mogelijk is.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *